Ο Καντίροφ οραματίζεται στρατιωτική παρέλαση των Τσετσένων στο Κίεβο!

Freepen.gr - Ο υπουργός Εσωτερικών της Τσετσενίας Ρουσλάν Αλχάνοφ, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην τοποθεσία των Τσετσένων μαχητών στην Ουκρανία, υποσχέθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί στρατιωτική παρέλαση στο Κίεβο, η οποία θα σηματοδοτήσει την επιτυχία των ρωσικών στρατευμάτων «πάνω στον ύπουλο εχθρό», είπε ο επικεφαλής της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ. 

«Ο Υπουργός Εσωτερικών της Τσετσενικής Δημοκρατίας Ρουσλάν Αλχάνοφ επισκέφτηκε στην Ουκρανία την τοποθεσία των μαχητών που συμμετείχαν σε ειδική επιχείρηση για τη διάσωση του πληθυσμού των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ από τις συμμορίες του Bandera και των ναζί, καθώς και άλλα κακά πνεύματα», έγραψε ο Καντίροφ στο το κανάλι Telegram.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Αλχάνοφ σημείωσε ότι "οι επιτυχίες των ρωσικών στρατευμάτων σε όλα τα μέτωπα της Ουκρανίας και η απτή συμβολή των εκπροσώπων των υπηρεσιών επιβολής του νόμου της Δημοκρατίας της Τσετσενίας στη νίκη επί του ύπουλου εχθρού" θα οδηγήσουν σε ένα αποτέλεσμα - μία στρατιωτική παρέλαση στο Κίεβο "στην οποία θα λάβουν μέρος και Τσετσένοι μαχητές με τον ειδικό εξοπλισμό μας". 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail