Ο ρωσικός στρατός έχει τεκμηριωμένα βιοπειράματα που χρηματοδοτήθηκαν από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία

Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός απέκτησε αποδεικτικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι το Πεντάγωνο συμμετείχε στη χρηματοδότηση στρατιωτικών βιολογικών έργων στην Ουκρανία, δήλωσε ο επικεφαλής της ρωσικής δύναμης ακτινοβολίας, χημικής και βιολογικής προστασίας, Igor Kirillov, γράφει το πρακτορείο ΤΑΣΣ.

«Πιστεύουμε ότι στην Ουκρανία δημιουργούνταν συστατικά βιολογικών όπλων», είπε ο Κιρίλοφ. Επέδειξε ένα έγγραφο με ημερομηνία 6 Μαρτίου 2015 που επιβεβαίωνε «την άμεση εμπλοκή του Πενταγώνου στη χρηματοδότηση στρατιωτικών βιολογικών πειραμάτων στην Ουκρανία».

Τόνισε ότι ήταν καθιερωμένη πρακτική να χρηματοδοτούνται έργα υγειονομικής και επιδημιολογικής ευημερίας των ΗΠΑ σε τρίτες χώρες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στην Αφρική και την Ασία, μέσω των εθνικών υπηρεσιών υγείας.
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail