Φουλάρει με Τσετσένους το ουκρανικό μέτωπο η Μόσχα - Εμπειροπόλεμοι οι πιστοί του Καντίροφ

Freepen.gr - Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Telegram, στο οποίο ο Murad Chalaev, επικεφαλής του ρωσικού Υπουργείου Εσωτερικών για την περιοχή Nozhai-Yurtovsky της Τσετσενίας, εκ μέρους του προσωπικού, δηλώνει ότι είναι έτοιμος να συμμετάσχει στην Ρωσική ειδική επιχείρηση για την αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας, αφού σύμφωνα με τον επικεφαλής της περιοχής, έχουν «πλούσια εμπειρία μάχης».

"Οι μαχητές του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην περιοχή Nozhai-Yurt έχουν πλούσια εμπειρία μάχης. Έχουν εκατοντάδες επιτυχημένες ειδικές επιχειρήσεις εναντίον τρομοκρατικών συμμοριών σε μια δύσκολη ορεινή και δασώδη περιοχή. 


Έχουν επανειλημμένα αποδείξει τον υψηλό επαγγελματισμό τους, αφοβία και ικανότητα επίλυσης αποστολών μάχης όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Σήμερα οι μαχητές είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλες τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους ενάντια στους εθνικιστές και τον Μπαντέρα στην Ουκρανία", έγραψε ο Καντίροφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail