«Μόνο στα “χαρτιά” η ασφάλεια των πολιτών της Βορειοανατολικής Αττικής»

Μόνο στα “χαρτιά” υφίσταται η ασφάλεια των πολιτών της Βορειοανατολικής Αττικής όπως αναφέρει σε επιστολή της η Ενωση Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής:

Κύριε Υπουργέ,

Το τελευταίο διάστημα, όλες οι εποχούμενες περιπολίες της Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής που διατίθενται για την ασφάλεια των πολιτών,

έχουν στην κυριολεξία εξαφανισθεί και η εγγραφή τους στα δελτία Υπηρεσίας είναι απολύτως σχεδόν εικονικές. Σχεδόν καθημερινά με προφορικές εντολές της Γ.Α.Δ.Α. όλοι οι συνάδελφοι που είναι σε υπηρεσία περιπολίας διατίθενται με τα περιπολικά ως σταθερή δύναμη φύλαξης σε φυσικά πρόσωπα, εταιρείες, Αττική Οδό, ιδιωτικά κτίρια κ.λ.π..

Έτσι, ενώ η κατάσταση στη Β/Α Αττική είναι τραγική από πλευράς προσωπικού, η Διεύθυνση εμφαίνεται, να διαθέτει το 50% της οργανικής δύναμης της και να ενισχύει άλλες Διευθύνσεις, ενώ τα Α.Τ. δεν διαθέτουν ούτε Σκοπό.

Φαίνεται, ότι τη συγκεκριμένη περίοδο πρυτανεύουν άλλες προτεραιότητες και όχι η ασφάλεια των πολιτών.

Ευελπιστούμε ότι η συγκεκριμένη κατάσταση θα αλλάξει και θα υπάρξει φειδώ στη διάθεση προσωπικού εκτός Διεύθυνσης Β/Α Αττικής. Θέλουμε να πιστεύουμε δε ότι οι περιπολίες των Πινάκων Υπηρεσίας θα εκτελούνται κανονικά επ' ωφελεία των πολιτών και μόνο.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail