Νέα ημερομηνία κλειδί για το τέλος των επιχειρήσεων στην Ουκρανία;

Freepen.gr - Η αναστολή λειτουργίας των αεροδρομίων Krasnodar, Anapa και Gelendzhik παρατάθηκε έως τις 14 Μαρτίου κατόπιν εντολής των αεροπορικών αρχών, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του φορέα λειτουργίας των αερολιμένων σε δήλωση.

«Οι αεροπορικές αρχές αποφάσισαν να παρατείνουν τους περιορισμούς στη χρήση του εναέριου χώρου στη ζώνη πτήσης των αεροδρομίων στη νότια Ρωσία έως τις 3:45 π.μ. της 14ης Μαρτίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ, το αεροδρόμιο του Σότσι, το οποίο λειτουργεί ως προσωρινός κόμβος για κατοίκους και ταξιδιώτες στην Επικράτεια του Κρασνοντάρ, λειτουργεί κανονικά.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

Προηγούμενες αναφορές ανέφεραν ότι η ζώνη πτήσεων στη νότια Ρωσία αναγνωρίστηκε ως μη ασφαλής για πολιτικά αεροσκάφη και επιβάτες και περίπου δέκα αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο Κρασνοντάρ, την Ανάπα και το Γκελεντζίκ, ανέστειλαν τη λειτουργία τους έως τις 8 Μαρτίου.

Να θυμίσουμε ότι ο αρχικός περιορισμός ήταν έως τις 2 Μαρτίου (διαβάστε εδώ).

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail