Βούτσιτς: Πιέζουν αφόρητα τη Σερβία για την αεροπορική σύνδεση με Ρωσία - Τσιμουδιά για την Τουρκία!

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι η Σερβία υφίσταται εξωτερική πίεση λόγω της ενεργού εναέριας κυκλοφορίας με τη Ρωσική Ομοσπονδία, η οποία αναγκάζει σε μείωση του αριθμού των πτήσεων.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της βαλκανικής χώρας, Air Serbia είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία από την Ευρώπη που συνεχίζει να εκτελεί τακτικές πτήσεις προς τη Ρωσία.

"Μας λένε ότι κερδίζετε από το αίμα της Ουκρανίας και ούτω καθεξής. Και έχουμε δύο αντί για ένα αεροσκάφος. Ταυτόχρονα, δεν αγγίζουν αυτούς που είναι στο ΝΑΤΟ, εν μέρει στην Ευρώπη και την Ασία και έχουν 30 φορές περισσότερες πτήσεις. Για παράδειγμα, η Τουρκία, και είναι δική τους απόφαση», είπε ο Βούτσιτς στο TV Pink.

«Γιατί δεν κάνουν το ίδιο με τις χώρες του Περσικού Κόλπου, αλλά τους ζητούν πετρέλαιο, και αυτές έχουν 15 φορές περισσότερες πτήσεις από εμάς. Κανένα πρόβλημα, θα επιστρέψουμε στο παλιό επίπεδο, θα υπάρξει μία πτήση την ημέρα. Για να μην πει κανείς ότι κερδίζουμε 30.000 ευρώ, αυτό είναι το πρόβλημα;» είπε με συγκίνηση ο Πρόεδρος της Σερβίας και διευκρίνισε ότι μια τέτοια απόφαση μπορεί να ληφθεί από την ημερομηνία που ο κόσμος δεν έχει αγοράσει αεροπορικά εισιτήρια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail