Μόσχα: Κυρώσεις θα έβαζαν ούτως ή άλλως, είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα!

Freepen.gr - Η Ρωσία γνώριζε ότι θα μπορούσε να αναμένεται ένα βρώμικο κόλπο από τις Ηνωμένες Πολιτείες και προετοιμαζόταν για αυτό, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ συμπληρώνοντας πως θα είχαν επιβληθεί κυρώσεις ανεξάρτητα από την επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Γνωρίζαμε και ξέρουμε ότι κάθε κόλπο μπορεί να αναμένεται από τους Αμερικανούς ανά πάσα στιγμή. Προετοιμαζόμασταν για αυτήν την κατάσταση, την οποία βλέπουμε τώρα. Είναι ανεξάρτητα από την ειδική επιχείρηση. Δεν σχετίζεται με αυτήν", είπε ο Ριάμπκοφ στον αέρα του Καναλιού Ένα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αν δεν είχε γίνει ειδική στρατιωτική επιχείρηση, η Ουάσιγκτον θα είχε βρει πρόσχημα για να προβεί σε αντιρωσικά μέτρα.

Οι στόχοι των Ηνωμένων Πολιτειών σε σχέση με τη Ρωσία και το θέμα της ασφάλειας είναι καταστροφικοί, δήλωσε ο Ριάμπκοφ.

"Εν τω μεταξύ, ο ανώτατος αξιωματούχος των Ηνωμένων Πολιτειών μιλά ανοιχτά για τον κίνδυνο ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου... Οι καταστροφικοί στόχοι αυτής της γραμμής είναι προφανείς για εμάς".

Η Μόσχα δε βλέπει σημάδια από τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι είναι έτοιμες να συνεχίσουν το διάλογο για την Ουκρανία, δήλωσε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ τονίζοντας πως
η Μόσχα ήταν πεπεισμένη εδώ και πολύ καιρό ότι η Ουάσιγκτον δεν άκουσε και δεν έλαβε υπόψη τα θεμελιώδη συμφέροντα της Ρωσίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail