Η χώρα έγινε ένα πανάκριβο κοσμηματοπωλείο

gracinistudios / pixabay
Το ότι γίνεται πόλεμος και έχει συνέπειες σε όλη την οικουμένη, αυτό είναι πασιφανές! Το ότι όμως κάποιοι εγχώριοι κυβερνήτες συνεχίζουν και πολεμούν τον πολίτη τους, είτε γιατί νομίζουν πως θα τον πείσουν να πάει να πληρώσει πιο πολλά, είτε να πάει να τους ψηφίσει, σε αυτό μόνο οι ειδικοί μπορούν να δώσουν εξήγηση.

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Το ότι έχει γίνει η χώρα ένα πανάκριβο κοσμηματοπωλείο, αυτό δε σημαίνει ότι θα τρέξουν όλοι να αγοράσουν τα κοσμήματά τους, για να δείξεις εσύ στο σανοφάγο ψηφοφόρο σου ότι εισπράττεις φόρους, και έχεις ανάπτυξη, και δεν κατάλαβε πόση ευημερία έχει αυτή η χώρα που σου παρουσιάζουν τα καλοπληρωμένα μέσα ενημέρωσης.

Στις αποθήκες βρίσκονται απούλητα τα λιπάσματα των αγροτών και θα ακολουθούσουν πολλά και διάφορα άλλα «κοσμήματα». Όπως πχ τα σουβλάκια, για να κόψει και λίγο ο κατεψυγμένος Γκοτζίλας της Δανίας! Θέλετε φόρους από τα καύσιμα με 2,5 ευρώ η βενζίνη; Ήδη τα απαραίτητα οχήματα για δουλειές κινούνται, και τα υπόλοιπα στο δρόμο παρκαρισμένα και αραγμένα. Είναι απόλυτα φυσικό! 

Η απάντηση στην ακρίβεια είναι η μείωση της κατανάλωσης! Χωρίς σουβλάκια, χωρίς φρέντο, χωρίς φαγητό έτοιμο από έξω, χωρίς εκδρομή το Σαββατοκύριακο, χωρίς γλυκίσματα, χωρίς κατεψυγμένους δεινόσαυρους και χωρίς φράγκα στη τσέπη! Α, ξέχασα...και χωρίς εξουσία εσείς σε λίγο! 

Αλλά αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό για αυτόν που κοιτά μόνο τους κολλητούς του, και γράφει στα παλιά του τα πανάκριβα παπούτσια τον ψηφοφόρο του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail