Η εξολόθρευση της Ρωσίας βάσει αμερικανικών εγγράφων. Τα Επιτελικά Σχέδια εξόντωσης των Ρωσόφωνων

donbass-insider.com
Γιώργος Ρωμανός
Συγγραφέας – Αναλυτής, Ιστορικός ερευνητής

Δοκίμιο μελέτης

Στην Ουκρανία πρέπει να συναφθεί αμέσως ειρήνη, σταθερή και βιώσιμη για όλες τις πλευρές. Όμως η Ρωσία δεν μπορεί να συνάψει ειρήνη με τον εαυτό… της, πρέπει να θέλει και η άλλη πλευρά. Και η άλλη πλευρά πρωτίστως είναι η Αμερική και δευτερευόντως η Ουκρανία η οποία διαπραγματεύεται με αμερικανικές εντολές. Οι άμεσες συνομιλίες μεταξύ Πούτιν και Μπάιντεν, η συνεννόηση Ρωσίας–ΗΠΑ είναι το μόνο που θα σταματούσε τον όλεθρο του πολέμου και έναν Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ο οποίος επιτελικά ήδη μαίνεται.

Έχει γραφεί σε πολλά Δυτικά ΜΜΕ (BILD, Το Βήμα, η βρετανική Daily Star κ.α.), ότι μέσα στην Ουκρανία δρουν κατά χιλιάδες Αμερικανοί, Άγγλοι, κ.α. «Σύμβουλοι», «Εκπαιδευτές», πράκτορες, μισθοφόροι, και μέλη της αμερικανικής ιδιωτικής εταιρείας μισθοφόρων κομάντος «Security Academy». Αρωγοί των Ουκρανών είναι και οι Τούρκοι χειριστές των UAV Bayraktar TB2. Αυτοί στην ουσία διοικούν πληροφοριακά και επιτελικά τα ουκρανικά στρατεύματα, με δεδομένο ότι ο κύριος όγκος των επιτελικών σχεδίων έχουν εκπονηθεί εδώ και χρόνια από τους Αμερικανούς. Όλες οι κρίσιμες πληροφορίες μάχης προέρχονται από αμερικανικά μέσα που μετέχουν φανερά, όπως: ιπτάμενα ραντάρ, κατασκοπευτικά αεροπλάνα και δορυφόροι που στοχοποιούν τα ρωσικά στρατεύματα και καθοδηγούν τα ουκρανικά. Δημοσίως η Αμερική γνωστοποιεί καθημερινά την παροχή γιγαντιαίας οπλικής και οικονομικής βοήθειας στην Ουκρανία. Το μόνο που δεν κάνουν μέχρι στιγμής οι Αμερικανοί είναι να πολεμούν με δικές τους τακτικές δυνάμεις στο έδαφος της Ουκρανίας, γιατί ξέρουν ότι η απάντηση θα είναι άμεση και πυρηνική. Η ανατριχιαστική φράση που αποδίδεται στον πρόεδρο Πούτιν «τι να τον κάνεις έναν κόσμο από τον οποίον θα απουσιάζει η Ρωσία, (…μετά από πυρηνική επίθεση των Αμερικανών)» δείχνει πού ακριβώς βρίσκεται ο πλανήτης. Το κλειδί της πρωτοφανούς αυτής κατάστασης στην σύγχρονη Ιστορία εντοπίζεται στο εάν η Αμερική θα επιμείνει στα πολυετή σχέδιά της (βλ. έγγραφα στη συνέχεια) για ολοκληρωτική εξολόθρευση της Ρωσίας ή θα δεχθεί την ύπαρξη και φυσική της υπόσταση, όπως δεν την έχει δεχθεί ποτέ άλλοτε. Στην πραγματικότητα πρέπει να δεχθεί έναν πολυπολικό… νέο κόσμο, με ό,τι αυτό σημαίνει.

Η επιχειρησιακή εξάπλωση ΗΠΑ-ΝΑΤΟ σε ολόκληρο τον πλανήτη

Προ λίγων ημερών είχα εντοπίσει και δημοσιεύσει για πρώτη φορά δύο έγγραφα του ΝΑΤΟ με τις ασκήσεις του για όλο το 2022, (NATO EXERCISES AND ACTIVITIES, 2022) https://shape.nato.int/nato-exercisesσε αέρα, ξηρά και θάλασσα, με σχέδια για επιθέσεις χημικές, βιολογικές, ραδιολογικές, πυρηνικές, ηλεκτρομαγνητικές και κυβερνοεπιθέσεις, οι οποίες γίνονται σε επαφή με τα σύνορα της Ρωσίας, στη Μαύρη Θάλασσα, τη Γεωργία και αλλού. Τα έγγραφα ξαναδημοσιεύονται και εδώ. Οι Ρώσοι θεωρούν αυτές τις ασκήσεις αδιανόητες για την ύπαρξη της χώρας τους. Έτσι η σύγκρουση ΗΠΑ-ΝΑΤΟ με τη Ρωσία βρίσκεται σε απρόβλεπτη κλιμάκωση πολύ πέραν του ουκρανικού. Όπως έχω τονίσει σε συνεντεύξεις μου η Γεωργία θα είναι το επόμενο θέατρο μεγάλης σύγκρουσης, ακόμη και πολεμικής, πριν από την Σερβία και την επαρχία της το Κοσσυφοπέδιο, το οποίο οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ώθησαν σε βίαιη ανεξαρτητοποίηση και το ονομάζουν «Κόσοβο». Σημειώνουμε πως και σήμερα Αμερικανοί και ΝΑΤΟ απειλούν ξανά την Σερβία, πάλι για το Κοσσυφοπέδιο, με βομβαρδισμούς σαν εκείνους με τους οποίους διέλυσαν το κράτος της Γιουγκοσλαβίας και ισοπέδωσαν χωριά και πόλεις βομβαρδίζοντάς τες συνεχώς επί ογδόντα επτά (87) ημέρες, από τις 24 Μαρτίου έως τις 10 Ιουνίου του 1999, με βόμβες πυρηνικών στοιχείων, Απεμπλουτισμένου Ουρανίου, οι οποίες εκτός από τις χιλιάδες θανάτους, αύξησαν μόνιμα έκτοτε τις καρκινογενέσεις και άλλες θανατηφόρες ασθένειες. Τότε ρίχθηκαν δεκαπέντε (15) τόνοι πυρομαχικών, περισσότερες από πενήντα χιλιάδες (50.000) βόμβες και πύραυλοι. Μετά από αυτόν τον όλεθρο η ΕΕ απαγόρευσε την χρήση των συγκεκριμένων πυρηνικών όπλων με το ψήφισμα RC-B5-0116/2003, στις 10/2/2003.


Οι Αμερικανοί μετά τον Β΄ΠΠ εκπονούν με αυξανόμενο ρυθμό σχέδια για τον ολοκληρωτικό έλεγχο του πλανήτη, στρατιωτικό, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό. Οι ρωσοαμερικανικές σχέσεις διήλθαν από αλλεπάλληλες κρίσεις, ιδιαίτερα κατά το διάστημα 1962-1972, ενώ και τις επόμενες δεκαετίες η ένταση ήταν αυξομειούμενη. Έτος ορόσημο, μετά το 1989, οπότε αυτοδιαλύθηκε η ΕΣΣΔ, ήταν το 1990. Τότε με τις συνομιλίες Τζ. Μπους–Μ. Γκορμπατσόφ, αποφασίστηκε η μη επέκταση του ΝΑΤΟ πέραν του ποταμού Έλβα, ουσιαστικά πέραν του Βερολίνου, όπως αποδεικνύεται σε περισσότερες από 240 σελίδες αμερικανικών εγγράφων. Κατόπιν οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ αθέτησαν τις υποσχέσεις τους, επεκτάθηκαν σε επαφή με τα σύνορα της Ρωσίας εντάσσοντας στο ΝΑΤΟ δεκατέσσερις (14) χώρες επιρροής της Ρωσίας, μέχρι και πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες. Η προετοιμασία της Ουκρανίας για άμεση ένταξη στο ΝΑΤΟ, όπως και άλλοι κρίσιμοι λόγοι, οδήγησαν στα σημερινά ολέθρια γεγονότα.

Τα έγγραφα που δημοσιεύουμε αποδεικνύουν, ότι τα σχέδια των ΗΠΑ για ολοσχερή γεωπολιτική και γεωστρατηγική εξάλειψη της Ρωσίας βρίσκονται σε απόλυτη συνέχεια, τουλάχιστον, από το 1972 μέχρι σήμερα. Αυτά τα σχέδια τα εκπονούν μία σειρά από κρατικές αμερικανικές «Υπηρεσίες», «Δεξαμενές Σκέψης» και «Ειδικοί Οργανισμοί». Εκ των κορυφαίων είναι η RAND Corporation, ένας αμερικανικός κρατικός, αλλά «παγκόσμιος οργανισμός με γραφεία σε όλο τον κόσμο» (όπως αναφέρει η ίδια στο site της) και με τους συνεργάτες της, (βάσει των αριθμών που δίνει η ίδια), να υπολογίζονται, στα 2.060 άτομα. Οι εκθέσεις της πάντοτε αποκρυσταλλώνουν τα βαθύτερα σχέδια της αμερικανικής πολιτικής.

Η Έκθεση της RAND 2019, σχετικά με το πώς θα εξοντωθεί η Ρωσία έχει τίτλο πρωτοτύπου: «Overextending and Unbalancing Russia / Assessing the Impact of Cost-Imposing Options», και βρίσκεται στον σύνδεσμο: https://www.rand.org/pubs/research_briefs/RB10014.html Σε μία περιφραστική μετάφραση αυτό σημαίνει: «Πρόκληση υπερβολικών ζημιών κατά της Ρωσίας και ανισορροπία (σε όλες τις δομές της)», υπολογίζοντας το κόστος αυτών των δράσεων (για τη Ρωσία και την Αμερική)».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail