«Οι Ρώσοι δεν μπορούν να νικηθούν». Η Σερβία αποκαλύπτει πώς το ΝΑΤΟ βοήθησε κατά λάθος τη Μόσχα

RIA Novosti / Alexander Halperin

Freepen.gr - Οι επιθετικές ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας βοηθούν στη διαμόρφωση ενός νέου παγκόσμιου συστήματος χωρίς την ηγεμονία τους, πιστεύει ο Vladimir Krshlyanin, ανώτερος σύμβουλος του Υπουργείου Εξωτερικών της Σερβίας όπως ανέφερε σε άρθρο του στην εφημερίδα Πολιτικά. 

«Σε τελική ανάλυση, το ΝΑΤΟ γνωρίζει ότι δεν μπορεί να νικήσει τους Ρώσους και πως ένας νέος κόσμος έχει ήδη εμφανιστεί, με επικεφαλής τη Ρωσία και την Κίνα, και η Σερβία έθεσε τα θεμέλια για αυτό», έγραψε ο διπλωμάτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το νέο σύστημα θα είναι απαλλαγμένο από τον φασισμό, την τρομοκρατία και τις έγχρωμες επαναστάσεις, που θα υποστηρίζονται τακτικά από το μπλοκ.

Ο Krshlyanin υπενθύμισε επίσης πως η κατάσταση γύρω από την Ουκρανία δεν είναι η μόνη περίπτωση που η συμμαχία βοήθησε εξτρεμιστές και διεξήγαγε υβριδικούς πολέμους σε εδάφη άλλων κρατών. "Η Ουκρανία έπεσε θύμα του ΝΑΤΟ, όπως και η Γιουγκοσλαβία κάποτε . Και με την ίδια αναμενόμενη απέραντη υποκρισία", κατέληξε, σημειώνοντας ότι πριν από αυτό, οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν γεμίσει το Κίεβο με δηλώσεις περί "εγγυήσεων ανεξαρτησίας" για χρόνια. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail