Ρωσία σε κατοίκους του Κιέβου: Όσοι μένετε κοντά σε επικοινωνιακούς κόμβους, φύγετε! Θα χτυπήσουμε!

@OPokalchuk
Freepen.gr - Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας προειδοποίησε για τα σχέδιά του να πλήξει με όπλα ακριβείας διάφορες στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Κίεβο από όπου πραγματοποιούνται κυβερνοεπιθέσεις στη Ρωσία και προέτρεψε τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

«Με σκοπό την αποτροπή επιθέσεων πληροφοριών κατά της Ρωσίας, θα πραγματοποιηθούν πλήγματα με όπλα υψηλής ακρίβειας κατά της Υπηρεσίας Ασφαλείας των τεχνολογικών εγκαταστάσεων της Ουκρανίας και του 72ου κύριου κέντρου ψυχολογικών και πληροφοριών πληροφοριών στο Κίεβο», ανέφερε το υπουργείο.

«Προτρέπουμε τους Ουκρανούς πολίτες που έχουν στρατολογηθεί από Ουκρανούς εθνικιστές να κάνουν προκλήσεις κατά της Ρωσίας, καθώς και τους κατοίκους του Κιέβου που ζουν κοντά στους κόμβους αναμετάδοσης, να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Οι επιθέσεις πληροφόρησης στη Ρωσία πραγματοποιούνται από το 72ο κύριο κέντρο πληροφοριών και ψυχολογικών επιχειρήσεων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων από κοινού με κυβερνητικές μονάδες SSU, χρησιμοποιώντας εγκαταστάσεις υλικού, λογισμικού και επικοινωνιών στο Κίεβο.

Από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, έχει αυξηθεί πολλαπλά ο αριθμός των επιθέσεων πληροφοριών σε διάφορα κρατικά ιδρύματα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι Ρώσοι πολίτες δέχονται ασταμάτητα κλήσεις για απειλές θανάτου και βόμβες που τοποθετήθηκαν σε σχολεία, νηπιαγωγεία, τρένα σταθμούς και άλλους χώρους κοινωνικής υποδομής», ανέφερε το υπουργείο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail