Ο Καντίροφ δηλώνει ότι έχει ακόμη χιλιάδες κόσμο να στείλει στην Ουκρανία!

Freepen.gr - Στην Τσετσενία, εκατοντάδες χιλιάδες νέοι συμμετέχουν στην πατριωτική δράση «Είμαστε εφεδρεία» και ανυπομονούν να ενταχθούν στις τάξεις των εθελοντών κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, δήλωσε ο επικεφαλής της δημοκρατίας, Ραμζάν Καντίροφ.

«Χαίρομαι ειλικρινά που όχι μόνο υπάλληλοι των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες νέοι που επιθυμούν να ενταχθούν στις τάξεις των εθελοντών εντάσσονται στη δημοκρατική πατριωτική δράση "Είμαστε εφεδρεία". Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά το υψηλό την αλληλεγγύη του λαού μας, την αφοβία και το θάρρος του μπροστά σε κάθε απειλή», έγραψε ο Καντίροφ στο κανάλι του στο Telegram.

Στην Τσετσενία, το flash mob «Είμαστε εφεδρεία» για την υποστήριξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων ξεκίνησε στα τέλη Φεβρουαρίου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail