Πούτιν: Σε κάθε περίπτωση θα έβαζαν κυρώσεις στη Ρωσία

Freepen.gr - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Δύση θα είχε επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας σε κάθε περίπτωση.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτές οι κυρώσεις θα εξακολουθούσαν να επιβάλλονται σε κάθε περίπτωση, όπως έχουν επιβληθεί τα τελευταία πολλά-πολλά χρόνια», είπε ο Πούτιν.

Τόνισε ότι μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, πολλοί περιορισμοί και οι λεγόμενοι κατάλογοι CoCom (Συντονιστική Επιτροπή για Πολυμερείς Ελέγχους Εξαγωγών) παρέμειναν σε ισχύ και «κληρονομήθηκαν» από τη Ρωσία.

«Όλοι έπαιρναν χρήματα με ευχαρίστηση για τα δάνεια που έπαιρναν όλες οι δημοκρατίες της Σοβιετικής Ένωσης κατά τη σοβιετική εποχή», σημείωσε.

Αυτήν την στιγμή, η πίεση των κυρώσεων είναι συνολική και δημιουργεί ορισμένα προβλήματα και δυσκολίες στη Ρωσία. «Θα ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα και τις δυσκολίες αυτή τη φορά όπως τα ξεπερνούσαμε τα προηγούμενα χρόνια», συνόψισε ο Πούτιν.
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail