Το ακαταλόγιστο λόγω κούρασης και διαύγειας αναγνώρισε το Κρεμλίνο στον Μπάιντεν!

 Sergei Bobylev/TASS
Freepen.gr -
Οι δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προς τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι στην πραγματικότητα προσωπικές προσβολές, αλλά το Κρεμλίνο δε θα απαντήσει σε αυτές με έντονα σχόλια, λαμβάνοντας υπόψη την κούραση, τον εκνευρισμό και τη λήθη του ηγέτη των ΗΠΑ, δήλωσε στα ΜΜΕ ο Ρώσος προεδρικός εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Ακούμε και βλέπουμε δηλώσεις που απευθύνονται στον Πρόεδρο Πούτιν που στην πραγματικότητα συνιστούν προσωπική προσβολή», είπε.

Ο αξιωματούχος του Κρεμλίνου είπε πως ο Μπάιντεν είχε την ελευθερία να κάνει τέτοιες δηλώσεις σχεδόν κάθε μέρα.

«Λαμβάνοντας υπόψη τον εκνευρισμό, την κούραση και τη λήθη του κ. Μπάιντεν, που τελικά καταλήγει σε επιθετικές δηλώσεις, θα προτιμήσουμε ενδεχομένως να απέχουμε από οποιαδήποτε ισχυρά σχόλια για να μην πυροδοτήσουμε περισσότερη επιθετικότητα», είπε ο Πεσκόφ.
Οι δηλώσεις Μπάιντεν

Την Πέμπτη, ο Μπάιντεν υποστήριξε ότι ο Πούτιν είναι ένας «δολοφόνος δικτάτορας» και ένας «τραμπούκος» που διεξάγει έναν «ανήθικο πόλεμο» εναντίον του λαού της Ουκρανίας.
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail