Οι Ουκρανοί σκότωσαν μέλος της διαπραγματευτικής τους ομάδας για εσχάτη προδοσία

Freepen.gr - Η Ουκρανική Υπηρεσία Ασφαλείας (SBU) πυροβόλησε και σκότωσε τον Denys Kyreyev, μέλος της ουκρανικής διαπραγματευτικής ομάδας στον πρώτο γύρο διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία στη Λευκορωσία, ενώ προσπαθούσε να τον συλλάβει, δήλωσε ο Ουκρανός βουλευτής Oleksiy Honcharenko.

"Κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας σύλληψης του Denys Kyreyev, μέλους της ουκρανικής διαπραγματευτικής αντιπροσωπείας, η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Ήταν ύποπτος για εσχάτη προδοσία", έγραψε ο Honcharenko στο Telegram.

Ο Kyreyev ήταν μεταξύ των μελών της ουκρανικής αντιπροσωπείας στον πρώτο γύρο των συνομιλιών με τη Ρωσία στη Λευκορωσία.

"Η SBU είχε ξεκάθαρα στοιχεία για την εσχάτη προδοσία του Kyreyev, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφωνικών συνομιλιών του", δήλωσε ο Honcharenko επικαλούμενος πηγές του από πολιτικούς χώρους.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).
 
Το πρακτορείο ειδήσεων Interfax-Ukraine δεν έχει μέχρι στιγμής επίσημη επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail