Άλλο ελευθερία, άλλο ανεξαρτησία

Η πατρίδα μας δεν είναι δυστυχώς δική μας. Από τη γέννησή του το ελληνικό κράτος τελούσε υπό κηδεμονία. Υπό την πατρωνία των Μεγάλων Δυνάμεων και των φερεφώνων τους στην πολιτική ζωή της χώρας, μέσω του Αγγλικού, Ρωσικού και Γαλλικού κόμματος. Ναι, πρόκειται για τους φυσικούς και ιδεολογικούς κληρονόμους των ανθρώπων που κυβερνούν και σήμερα.

Σταύρος Καλεντερίδης

Την πατρίδα μας νέμονται οι άνθρωποι των ξένων ανάμεσά μας, ένα πολιτικό προσωπικό κατώτερο των περιστάσεων που εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα και κόπτεται αποκλειστικά για την παραμονή του στην εξουσία. Έχοντας υπομείνει διορισμένους βασιλιάδες και δικτάτορες, φτάσαμε στο σήμερα με ένα ξενοκίνητο κράτος το οποίο υπηρετεί τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και την Ουάσινγκτον.

Για να απελευθερώσουμε λοιπόν την πατρίδα μας πρέπει να απαλλαγούμε από το δοσίλογο πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης, από το δοτό Σύνταγμα που έφερε συστημένο ο Καραμανλής το 1975, από τις ανθελληνικές ιδεολογίες του φιλελευθερισμού, του σοσιαλισμού και των ιδεολογικών παρωπίδων της αριστεροδεξιάς, από την ιδέα των κομμάτων και του διχασμού της κοινωνίας, και από τον φαιδρό κοινοβουλευτισμό και την ολιγαρχία. 

Ελεύθεροι και ανεξάρτητοι μπρορούμε να χαράξουμε το δικό μας μέλλον, με ένα νέο Σύνταγμα και πολίτευμα, δημοκρατικό, στο οποίο το κράτος θα υπηρετεί την κοινωνία και τους ανθρώπους.

Ο μισός αγώνας είναι να αποκαλύψουμε την αλήθεια. Το άλλο που μένει είναι να οργανωθούμε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail