Ο Ιάπωνας βουλευτής Σουζούκι πάτησε γκάζι κατά του Ζελένσκι: Ήταν απλώς ερασιτέχνης!

Freepen.gr - Ο βουλευτής της άνω βουλής του ιαπωνικού κοινοβουλίου, Muneo Suzuki, πιστεύει ότι η υποτιθέμενη υψηλή βαθμολογία του Βλαντιμίρ Ζελένσκι δημιουργείται πλέον τεχνητά από τον ίδιο τον πολιτικό μιλώντας στο περιοδικό Shukan Gendai.

"Αυτό είναι το πιο τρομερό ψέμα που διαδίδεται από την τηλεόραση και το Διαδίκτυο. <…> Έπιασε και χρησιμοποίησε πολύ έξυπνα τα αντιρωσικά αισθήματα που υπάρχουν πραγματικά σε ένα μέρος του πληθυσμού", είπε ο Suzuki.

Ο πολιτικός σημείωσε πως σε αυτό το θέμα «ξεχνιούνται» τακτικά τα φιλορωσικά αισθήματα ορισμένων περιοχών της Ουκρανίας, καθώς και η ύπαρξη των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ, που αρνήθηκαν να υπακούσουν στο Κίεβο.

Ο Suzuki τόνισε επίσης ότι θεωρεί τον Ζελένσκι την κύρια αιτία της κρίσης στην Ουκρανία. Έτσι, συγκεκριμένα, ο πολιτικός καταδίκασε τον Ουκρανό ηγέτη επειδή αγνόησε τις συμφωνίες του Μινσκ από την αρχή της προεδρικής του θητείας συμπληρώνοντας πως αποδείχτηκε ότι ήταν απλώς ένας ερασιτέχνης χωρίς πολιτική εμπειρία".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail