Ο Ουκρανός πρέσβης στην Τουρκία κατηγορεί τα ταξιδιωτικά γραφεία για «διπρόσωπη» στάση!

Freepen.gr -
Ο Ουκρανός πρεσβευτής κατηγόρησε μια μεγάλη ένωση τουρκικών ταξιδιωτικών πρακτόρων για «διπρόσωπη» στάση σχετικά με την πρόσφατη εισβολή της Ρωσίας στη χώρα του, ανέφερε το Reuters.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων της Τουρκίας (TURSAB) Firuz Baglikaya συναντήθηκε με τον Ουκρανό Πρέσβη Vasyl Bodnar την Πέμπτη πριν πραγματοποιήσει παρόμοια συνάντηση με τον Ρώσο πρέσβη αργότερα μέσα στην ημέρα.

«Η συνάντηση του προέδρου της TURSAB μαζί μας το πρωί και αργότερα με τον Ρώσο πρεσβευτή είναι σημάδι της διπρόσωπης προσέγγισης. Το να βάλεις ίσο σημάδι μεταξύ της επιτιθέμενης Ρωσίας και της Ουκρανίας, που αμύνεται, ισοδυναμεί με συνενοχή στην έγκλημα», ανέφερε το Reuters επικαλούμενο τον πρέσβη της Ουκρανίας.

«Προτρέπουμε τα ουκρανικά ταξιδιωτικά γραφεία να μην συνεργαστούν με την TURSAB», πρόσθεσε ο Μποντνάρ.

Απαντώντας στην κριτική, ο Firuz Bağlıkaya είπε ότι ζήτησε την άμεση διακοπή των μαχών στη συνάντησή του με τον Ρώσο πρεσβευτή. «Η γλώσσα του τουρισμού είναι η ειρήνη», είπε.

Η Τουρκία επιδίωξε να εξισορροπήσει καλές σχέσεις τόσο με τη Ρωσία όσο και με την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της πρόσφατης σύγκρουσης, καθώς προσπαθεί να περιορίσει τις οικονομικές και γεωπολιτικές επιπτώσεις. Οι Ουκρανοί επισκέπτες στην Τουρκία είναι δεύτεροι μετά τους Ρώσους.
 
Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).
 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail