Δεν περνά μέρα που να μην κάνει χοντρή γκάφα ο λατρεμένος Τζο Μπάιντεν

Εν τω μεταξύ ο λατρεμένος Τζο Μπάιντεν βρίσκεται στην Ευρώπη και δεν υπάρχει μέρα που να μην κάνει μια χοντρή γκάφα. Προχτές δήλωσε πως αν η Ρωσία χρησιμοποιήσει χημικά όπλα, οι ΗΠΑ θα απαντήσουν ανάλογα, αναγκάζοντας τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Jake Sullivan, να διευκρινίσει πως οι Αμερικάνοι δεν σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα (https://www.foxnews.com/.../biden-in-kind-chemical... ). 

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

Χτες πάλι είπε σε αμερικάνους στρατιώτες στην Πολωνία ότι θα δουν από κοντά τη γενναιότητα των Ουκρανών "όταν βρεθούν εκεί". Άντε πάλι να τρέχουν οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και να δηλώνουν πως η αμερικάνικη πολιτική δεν έχει αλλάξει και πως οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία! (https://www.lifo.gr/.../gkafa-mpainten-eipe-se...).

Και σήμερα το αποκορύφωμα: σε ομιλία του στη Βαρσοβία ο Μπάιντεν είπε πως ο Πούτιν δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία, με τον Λευκό Οίκο να σπεύδει να βγάλει ανακοίνωση που αναφέρει ότι ο Πρόεδρος δεν κάλεσε για αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία και ότι αυτό που εννοούσε ήταν πως δεν θα επιτραπεί στον Πούτιν να ασκεί εξουσία σε...γειτονικές χώρες! (https://www.telegraph.co.uk/.../joe-biden-us-president.../).

Και μπορεί τώρα να γελάμε με αυτόν τον ανοϊκό γεράκο που δεν καταλαβαίνει τι λέει, αλλά θα μας κοπεί το γέλιο μια και καλή όταν ξεσπάσει, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, παγκόσμιος πόλεμος λόγω... Αλτσχάιμερ!

Να τον χαίρονται τα ΜΜΕ που εδώ και τόσους μήνες προωθούσαν ξεδιάντροπα και μας παρουσιάζαν σαν μεγάλη ελπίδα του πλανήτη έναν εμφανώς ανίκανο άνθρωπο που δεν μπορεί να ασκήσει ούτε τα πιο βασικά καθήκοντά του λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Αλλά έπρεπε να φύγει ο Τραμπ, βλέπετε...


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail