Πεσκόφ σε Μπάιντεν: Για τον πρόεδρο της Ρωσίας αποφασίζουν οι Ρώσοι, όχι εσύ

RIA Novosti / Alexey Nikolsky
Freepen.gr - Ο Γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ σχολίασε τα λόγια του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος είπε κατά τη διάρκεια δημόσιας ομιλίας στη Βαρσοβία ότι ο Ρώσος ηγέτης «δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία», σημειώνοντας πως δεν εναπόκειται στον Μπάιντεν να αποφασίσει ποιος βρίσκεται στην εξουσία στη Ρωσική Ομοσπονδία καθώς ο πρόεδρος της χώρας εκλέγεται από το λαό της Ρωσίας.

Ολοκληρώνοντας την ευρωπαϊκή του περιοδεία, ο Μπάιντεν εκφώνησε μια εκτενή ομιλία στην πολωνική πρωτεύουσα το Σάββατο που επικεντρώθηκε στην κατάσταση στην Ουκρανία. Η ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ περιείχε πολυάριθμες κατηγορίες κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της ηγεσίας της σε σχέση με την στρατιωτική επιχείρηση της Μόσχας. 

Στο τέλος της ομιλίας, ο Μπάιντεν είπε ότι η Ουκρανία «δε θα είναι ποτέ νίκη για τη Ρωσία» και πως ο Ρώσος ηγέτης «δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία».

"Δεν είναι θέμα του Μπάιντεν να αποφασίσει. Οι Ρώσοι εκλέγουν τον Πρόεδρο της Ρωσίας", δήλωσε ο Πεσκόφ στο Reuters.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail