Βοήθεια από τους Ρωσόφωνους στους κατοίκους της Σαρτάνα - Τι δηλώνει μια Ελληνίδα

Freepen.gr - Οι αρχές της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και εκπρόσωποι ιδιωτικών επιχειρήσεων παρέδωσαν ανθρωπιστική βοήθεια στους κατοίκους του απελευθερωμένου χωριού Σαρτάνα, το οποίο προηγουμένως βρισκόταν υπό τον έλεγχο των ουκρανικών στρατευμάτων, αναφέρει ο ανταποκριτής του RIA Novosti.

«Χάρη στη βοήθεια της κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, ο Σύνδεσμος των Ρώσων κι Ελλήνων, έχοντας μάθει για τα δεινά των ανθρώπων στη Σαρτάνα, αποφάσισε να παράσχει ανθρωπιστική βοήθεια. Η βοήθεια περιλαμβάνει: δημητριακά, αλεύρι, ηλιέλαιο και Λάβετε υπόψη το γεγονός ότι μάθαμε πως δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα εδώ, βάζουμε κεριά», δήλωσε στο RIA Novosti ο Σεργκέι Βερίγκιν, εκπρόσωπος της ένωσης.

Ορισμένοι κάτοικοι της Σαρτάνα κρύβονται από τους ουκρανικούς βομβαρδισμούς στο υπόγειο του ναού εδώ και δύο εβδομάδες. Εκπρόσωποι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ τους παρέδωσαν επίσης τρόφιμα και ρώτησαν τι χρειάζονται περισσότερο οι άνθρωποι για να προσφέρουν πρόσθετη βοήθεια.

"Κανείς δεν σκοτώνει κανέναν εδώ. Οι Ρώσοι δεν σκοτώνουν κανέναν. Κανείς δεν πυροβολεί τον άμαχο πληθυσμό εδώ. Οι Ρώσοι μπήκαν εδώ και παρείχαν αμέσως βοήθεια" δηλώνει μια Ελληνίδα της Σαρτάνα

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail