Μόσχα: Ουκρανοί εθνικιστές κρατούν βίαια εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στη Μαριούπολη

twitter.com/Osinttechnical/status/1502677081880158215/photo/1
Freepen.gr - Ουκρανοί εθνικιστές κρατούν βίαια εκατοντάδες χιλιάδες αμάχους στη Μαριούπολη, δήλωσε ο επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στρατηγός Μιχαήλ Μιζίντσεφ.

"Η πιο δύσκολη ανθρωπιστική κατάσταση έχει δημιουργηθεί στη Μαριούπολη . Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων αλλοδαπών, κρατούνται βίαια από εθνικιστές που, απειλώντας με σωματική βία, σταματούν κάθε απόπειρα εγκατάλειψης της πόλης", είπε.

Ο στρατηγός υπενθύμισε ότι στις 12 Μαρτίου, αποκλειστικά για ανθρωπιστικούς σκοπούς, από τις 10.00 , η ​​Ρωσία παρείχε για όγδοη φορά ανθρωπιστικούς διαδρόμους στις κατευθύνσεις του Κιέβου, του Τσερνίχιβ, του Σούμι, του Χάρκοβο και της Μαριούπολης. 

"Στις δέκα διαδρομές που προτείναμε, η ουκρανική πλευρά πρόσθεσε επιπλέον μία ακόμη - προς την κατεύθυνση του Ζιτομίρ. Ταυτόχρονα, ούτε ένας ανθρωπιστικός διάδρομος προς τη Ρωσική Ομοσπονδία δεν επιβεβαιώθηκε ξανά από το επίσημο Κίεβο, κάτι που αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αδιαφορία της σημερινής κυβέρνησης για τους δικούς της ανθρώπους», είπε ο Μιζίντσεφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail