Ο Πούτιν προειδοποιεί για απειλή μεγάλης κλίμακας αποβιομηχάνισης κι απώλεια θέσεων εργασίας στην Ευρώπη

Freepen.gr - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε για την απειλή μεγάλης κλίμακας αποβιομηχάνισης και την απώλεια εκατομμυρίων θέσεων εργασίας στην Ευρώπη εν μέσω των σημερινών γεγονότων στον κόσμο.

"Οι παγκόσμιες αγορές μειώνονται, ενώ η αξία των μετοχών των εταιρειών στον αμερικανικό στρατιωτικό-βιομηχανικό τομέα αυξάνεται" δήλωσε ο Πούτιν σε εκδήλωση της αεροπορικής βιομηχανίας την Πέμπτη.

Πρόσθεσε πως «οι απόπειρες να μεταφερθεί στην Ευρώπη το ακριβό αμερικανικό υγροποιημένο αέριο» είναι «το ίδιο πράγμα».

«Ως αποτέλεσμα, οι Ευρωπαίοι όχι μόνο αναγκάζονται να ξεφύγουν, αλλά, στην πραγματικότητα, να υπονομεύσουν την ανταγωνιστικότητα των ευρωπαϊκών εταιρειών με τα ίδια τους τα χέρια, να τις απομακρύνουν από την παγκόσμια αγορά. Για την Ευρώπη, αυτό σημαίνει μεγάλης κλίμακας αποβιομηχάνιση και απώλεια εκατομμυρίων θέσεων εργασίας», κατέληξε ο Πούτιν.


Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες τιμές στα τρόφιμα, τη βενζίνη, το ρεύμα, τη στέγαση και τις κοινοτικές υπηρεσίες, τέτοιες ενέργειες μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε ριζική πτώση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, πρόσθεσε.

«Αυτό είναι το τίμημα που προσφέρουν οι κυρίαρχες δυτικές ελίτ στους ανθρώπους να πληρώσουν, όπως είπα, για τις φιλοδοξίες και τις κοντόφθαλμες ενέργειές τους -τόσο στην πολιτική όσο και στην οικονομία- συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού πολέμου που προσπαθούν να εξαπολύσουν εναντίον της Ρωσίας. ή, θα έλεγε κανείς, που έχουν ήδη εξαπολύσει», κατέληξε ο Πούτιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail