Ρωσία: Οι νεοναζί του Αζόφ διαφεύγουν από τη Μαριούπολη καμουφλαρισμένοι σε αμάχους

Novosti / Maxim Blinov
Freepen.gr - Το Κίεβο διέταξε τα εθνικά τάγματα να εγκαταλείψουν τη Μαριούπολη σε μικρές ομάδες υπό το πρόσχημα των αμάχων, δήλωσε ο στρατηγός Μιχαήλ Μιζίντσεφ, επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι ληστές άρχισαν αμέσως να εκτελούν αυτή τη διαταγή». Οι εθνικιστές φεύγουν από την πόλη, ντυμένοι με πολιτικά ρούχα και χρησιμοποιούν κάθε ευκαιρία, μεταξύ άλλων μέσω ανθρωπιστικών διαδρόμων, είπε ο Μιζίντσεφ.

«Έτσι, στις 20 Μαρτίου 2022, οι τρομοκράτες του τάγματος Azov σκότωσαν τους γονείς δύο ανήλικων παιδιών και, κρυμμένοι πίσω από αυτά τα ίδια παιδιά, προσπάθησαν να οδηγήσουν κατά μήκος του ανθρωπιστικού διαδρόμου στο Zaporozhye με ένα αυτοκίνητο που ανήκε στην οικογένεια, αλλά αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν αμέσως από Ρώσους στρατιώτες, τα παιδιά σώθηκαν και λαμβάνουν τη βοήθεια που χρειάζονται», πρόσθεσε ο στρατηγός. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail