Το Κίεβο ζητά από τη Δύση να κλείσει τον ουρανό της Ουκρανίας

Freepen.gr - Ο Mykhailo Podolyak, σύμβουλος του επικεφαλής του Γραφείου του Προέδρου, λέει ότι είναι καιρός η Δύση να αναλάβει την ευθύνη για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία. «Η λογική αυτού του πολέμου είναι η συγκέντρωση πυραύλων και αεροπορικών επιδρομών σε μη στρατιωτικές υποδομές, μεγάλες πόλεις και αμάχους. 

Μόνο ένας «κλειστός ουρανός» θα σταματήσει απότομα την κλιμάκωση. Ήρθε η ώρα οι δυτικοί εταίροι να αναλάβουν την ευθύνη για τον τερματισμό του πολέμου...» έγραψε ο Podolyak στο Twitter. 

Όπως αναφέρθηκε, στις 24 Φεβρουαρίου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κήρυξε τον πόλεμο στην Ουκρανία και εξαπέλυσε μια μεγάλης κλίμακας εισβολή. Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky τόνισε ότι το κλείσιμο του ουρανού πάνω από την Ουκρανία δεν είναι εμπλοκή των χωρών του ΝΑΤΟ στον πόλεμο που ξεκίνησε η Ρωσία. 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail