Δεν είμαι ούτε με τη Ρωσία, ούτε με την Ουκρανία. Είμαι με την Ελλάδα, σταθερά και αμετακίνητα

1. Η Ρωσία έχει δίκιο όταν λέει ότι επί οκτώ χρόνια οι ρωσόφωνοι της Ουκρανίας υπέστησαν εθνοκάθαρση από το καθεστώς του Κιέβου.

Κρίτων Βασιλικόπουλος fb

2. Η Ρωσία έχει δίκιο όταν λέει ότι το καθεστώς του Κιέβου στηρίζεται από ναζιστικές παραστρατιωτικές ομάδες που πρωτοστάτησαν στην εθνοκάθαρση.

3. Η Ρωσία έχει δίκιο όταν λέει ότι η Δύση επί οκτώ χρόνια έκανε ότι δεν έβλεπε αυτά που συνέβαιναν στην Ουκρανία.

4. Η Ρωσία έχει άδικο που εισέβαλε στην Ουκρανία και θα το πληρώσει ακριβά.

Σέβομαι απεριόριστα όλους όσοι παίρνουν ξεκάθαρα θέση καταδίκης της Ρωσίας με μόνο κίνητρο την απέχθεια στον πόλεμο.

Δεν έχω τον παραμικρό σεβασμό για όλους όσοι με πρόσχημα το Διεθνές Δίκαιο σπρώχνουν σήμερα την Ρωσία στο «απονενοημένο» που έρχεται.

Γιατί τους ξέρω καλά,όλοι τους ξέρουμε και ξερουμε πόσο...αγαπούν το Διεθνές Δίκαιο.

Δεν είμαι ούτε με την Ρωσία, ούτε με την Ουκρανία.
Είμαι με την Ελλάδα.
Μόνο με την Ελλάδα, σταθερά και αμετακίνητα.

Κάποιοι προσπαθούν να πείσουν ότι το συμφέρον της Ελλάδας είναι να βρίσκεται σήμερα στην πρώτη γραμμή εναντίον της Ρωσίας.

Εμένα δεν με πείθουν.

Είναι οι ίδιοι που έλεγαν ότι το συμφέρον της Ελλάδας ήταν να συμμετάσχει στρατιωτικά στον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, όπως και έγινε.

Γνωρίζουμε το αποτέλεσμα.

Χθες ο καγκελάριος της Γερμανίας, αφού ανακοίνωσε πρόγραμμα επανεξοπλισμού ύψους 100 δισεκατομμυρίων ευρώ, είπε ότι «ο Πούτιν ξέπλυνε την ενοχή» τους...

Ξημέρωσε πράγματι ένας «νέος» κόσμος, τόσο «νέος» που του ταιριάζει ένας Άλμπερτ Σπέερ για να τον στολίσει με τις αψίδες του «θριάμβου» που έρχεται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail