Ο Καντίροφ τρολάρει τις κυρώσεις της Ιαπωνίας: Μου απαγορεύεται να βλέπω anime, θα γίνω νίντζα


Freepen.gr - Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, χλεύασε τις κυρώσεις της Ιαπωνίας εναντίον του και αναρωτήθηκε πώς μια χώρα με παραδόσεις αιώνων έπεσε ξαφνικά κάτω από την Ευρώπη.

«Μια χώρα με αιωνόβιες παραδόσεις ηθικής και ευγενικής συμπεριφοράς, ο «Bushido», που πάντα ξεχώριζε από ολόκληρο τον κόσμο, ξαφνικά υποχώρησε κάτω από την Ευρώπη. Πραγματικά αναρωτιέμαι πώς τόσο φαινομενικά έξυπνοι άνθρωποι ξαφνικά παρεκτράπηκαν και πάγωσαν τα περιουσιακά μου στοιχεία, που δεν είχα ποτέ στην Ιαπωνία;» γράφει στο κανάλι του στο Τέλεγκραμ και συνεχίζει ειρωνευόμενος:

» Πιθανότατα, εκτός από την απαγόρευση των οικονομικών μου δραστηριοτήτων, πλέον μου απαγορεύεται να βλέπω anime και να απολαμβάνω τις ανθισμένες κερασιές. Θα πάω στις τάξεις των νίντζα ​​και θα το κάνω στα κρυφά. Α, και το νίντζα ​​είναι πλέον αδύνατο... Απλώς πρέπει να λάβω ακριβώς τα ίδια αντίποινα. 

» Από εδώ και πέρα, η ηγεσία της Ιαπωνίας δεν μπορεί να πατήσει το πόδι της στο έδαφος της Τσετσενίας, εκτός από δύο μέρη - ψυχιατρικά νοσοκομεία στα χωριά Braguny και Samashki. Δεν είμαι τέρας για να τους στερήσω την απαραίτητη θεραπεία.

» Όλη η περιουσία και οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί συλλαμβάνονται, θα πουληθούν και τα κεφάλαια θα κατευθυνθούν στο αναπτυξιακό ταμείο των Κουρίλ Νήσων.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή)
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail