Καντίροφ: «Η Μαριούπολη έχει ήδη απελευθερωθεί κατά 90-95% από τους ναζί»

Freepen.gr -
Το ότι η Μαριούπολη έχει σχεδόν απελευθερωθεί πλήρως και πως η ζωή επιστρέφει στην πόλη, έγραψε στο κανάλι του στο Telegram ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, που βρέθηκε εκεί στις αρχές της εβδομάδας.

"Η Μαριούπολη έχει ήδη απελευθερωθεί κατά 90-95% από τα σκουπίδια του Μπαντέρα, τους Ναζί και τους Τσετσενόφωνους σαϊτάνες (διάβολοι). Η ζωή επιστρέφει σταδιακά στην περιοχή της πόλης απαλλαγμένη από αυτούς. Οι άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους από τα καταφύγιά τους, κουρασμένοι από τον κανονιοβολισμό των εκρήξεων και της πείνας. Κάποιοι οδηγούν ακόμη και τα αυτοκίνητά τους, υπάρχουν και εκείνοι που άλλαξαν γνώμη να πάνε στο Ροστόφ-ον-Ντον και επέστρεψαν στη Μαριούπολη με ιδιωτικό μεταφορικό μέσο», αναφέρει ο Καντίροφ.

Ο επικεφαλής της περιοχής είπε ότι ο Άνταμ Ντελιμχάνοφ, βουλευτής της Κρατικής Δούμας από την Τσετσενία, ο οποίος βρίσκεται στη Μαριούπολη, εργάζεται σε στενή συνεργασία με τον διοικητή της 8ης Στρατιάς, Αντιστράτηγο Αντρέι Μορντβίτσεφ. Γυρίζουν την επικράτεια κι επιθεωρούν μέρη όπου μπορούν να κρυφτούν εθνικιστές εντοπίζοντας πιθανές θέσεις βολής.

Ο Καντίροφ αναφέρει ότι δε θα υπάρξει κανένα έλεος στους άνδρες του Τάγματος Αζόφ και πως οι στρατιώτες του θα τους εκδιώξουν και από το εργοστάσιο της Αζόβσταλ.
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail