Μειωμένο εισιτήριο στα ΜΜΜ σε μαθητές που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και φοιτούν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

jpedroza2k / Pixabay
Τη δυνατότητα μεταφοράς με μειωμένο εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της πρωτεύουσας θα αποκτήσουν και οι μαθητές που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και συνεχίζουν να φοιτούν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, μετά από έγγραφο του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Μεταφορές κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, προς τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Α.Ε. (ΟΑΣΑ).

Η σχετική πρωτοβουλία ελήφθη κατόπιν αιτήματος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη κατηγορία επιβατών συνεχίζει να διατηρεί την ιδιότητα του μαθητή.

Σκοπός της απόφασης είναι να διευκολύνει τους μαθητές και άνω των 18 ετών να ολοκληρώσουν τη φοίτησή τους στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail