Διάγγελμα ρε γ@μώτο για 10 ευρώ βενζίνη το μήνα

Ας το ρίξουμε λίγο στην πλάκα, γιατί δε βγαίνει τίποτε με τους τύπους, τους νόμους, και τους κανόνες, εδώ που μπλέξαμε. Βγαίνει που λέτε ο πρωθυπουργός, ολίγον αξύριστος, ολίγον ατημέλητος, ολίγον άρρωστος (πώς λένε ολίγον έγκυος) για να μας πασάρει ακόμα ένα διάγγελμα.

Όχι δε μας είπε στο διάγγελμα αν έμαθε απέξω το “Πάτερ ημών”, μας είπε όμως ότι θα μας δώσει ένα δεκάρικο το μήνα για να βάζουμε βενζίνη. Τώρα που να του στείλουμε το μήνυμα ότι με αυτά τα λεφτά, η βενζίνη δεν φτάνει ούτε να καθαρίσουμε το λεκέ από το παντελόνι που λερώθηκε, καθώς μας έπεσε το φαΐ επάνω μας μόλις ακούσαμε το συνταρακτικό του διάγγελμα. 

Διάγγελμα ρε γαμώτο για 10 ευρώ βενζίνη το μήνα. Και να μπαίνεις σε φόρμες ηλεκτρονικές, να γράφεις,  να δίνεις στοιχεία και λογαριασμούς, δε θα ξέρει και ο υπολογιστής με ποιον να ντραπεί, με σένα ή με τον Κυριάκο τον κουβαρντά; Αλλά τι περιμένατε; Κανένα βυτιοφόρο με βενζίνη; Εδώ γίναμε εμπόλεμη χώρα εναντίον της Ρωσίας γιατί στείλαμε κάτι λιανοτούφεκα στην Ουκρανία, την στιγμή που φεύγουν οι πύραυλοι ο ένας μετά τον άλλον.

Αλλά εδώ σας θέλω στη βενζίνη. Άμα βάλεις 10 ευρώ βενζίνη στην πρωθυπουργική Mercedes θα σου βγάλει ένδειξη το αυτοκίνητο: καύσιμο θέλω και όχι εντριβές. Δυστυχώς με 10 ευρώ βενζίνη ψήφο δε μαζεύεις, όμως διεγείρεις άνετα τη δημιουργία των στιχουργών ανά την Ελλάδα, για να φτιάξουν και νέα στιχάκια, ποιήματα, με μουσικές έντεχνες και hip hop που θα εξυμνούν τη μεγαλειώδη διακυβέρνηση του πολυχρονεμένου μας Πασά.. Αβάντι Μαέστρο ένα νεοδημοκρατικό.

Θόδωρος Γαλανόπουλος 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail