Πριν 10 χρόνια σκύβαμε το κεφάλι στον κάθε Ευρωπαίο χλιμίτζουρα και τώρα τον αντιγράφουμε;

Μόλις την προηγούμενη δεκαετία όλος ο πολιτισμένος δυτικός κόσμος μας κοίταζε ακριβώς έτσι αν όχι χειρότερα. Ήμασταν οι τεμπέληδες του νότου. Οι χαραμοφάηδες που μας τάιζε ο εργατικός βορράς. Οι άχρηστοι της Ευρώπης που το μόνο που ήξεραν να κάνουν ήταν να πίνουν φραπέ και να κάνουν καμάκι.

Μαρία Μπαϊραχτάρη

Ερχόντουσαν βόρειοι τουρίστες, έτρωγαν, έπιναν κι αρνούνταν να πληρώσουν επειδή τους τα χρωστούσαμε, έλεγαν. Τα δυτικά ΜΜΕ είχαν στρέψει την μάζα κατά του ελληνικού λαού.Το παιχνίδι ήταν σαφώς πολιτικό. Ο λαός μας ασφαλώς ήταν ταλαιπωρημένος.

Όμως τα ανθρωποφάγα κατευθυνόμενα ΜΜΕ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να εκτελούν τις άνωθεν εντολές και να ζητάνε το κεφάλι μας επί πίνακι, πείθοντας τους λαούς της Ευρώπης για την εικόνα μας που παρουσίαζαν.

Μόλις πριν μια δεκαετία ήμασταν εμείς τα θύματα της δύσης κι έπρεπε να ντρεπόμαστε για την καταγωγή μας και να σκύβουμε το κεφάλι στον κάθε Ευρωπαίο χλιμίτζουρα που την είχε δει ορθοπολιτικός θύτης επιδιώκοντας να στήσει στον τοίχο όχι μόνο την συνείδησή μας, αλλά αν μπορούσε και την ίδια μας την ύπαρξη.

Παρατηρώ ότι σήμερα η μάζα και της ελληνικής κοινωνίας άλλαξε ρόλο και από θύμα μετατρέπεται σε θύτης και με μεγάλη προθυμία δέχεται να γίνει δήμιος Ρώσων πολιτών.

Εκείνο το περιβόητο αγαπουλίστικο αηδιαστικό και υποκριτικό "οι λαοί δεν φταίνε, παρά μόνο οι ηγέτες του" το κρατάνε βλέπω μόνο για τα βάσανα που έζησε ο Ελληνισμός από τους κεμαλικούς.

Σήμερα γίνεται το κοπάδι του ελλαδιστάν βασιλικότερο του βασιλέως και ζητάει δήλωση μετανοίας από έναν άλλο λαό για την καταγωγή του και μάλιστα για πόλεμο που δεν είναι δικός μας, επειδή το ορθοπολιτικο αφήγημα έτσι προστάζει.

Δεν θα έβλαπτε να χρησιμοποιούμε και λίγο το μυαλό μας, όταν μάλιστα στην Ελλάδα ζουν από χρόνια πολίτες και των δύο εμπολέμων κρατών.

Είπαμε ότι ακρίβυνε το σιτάρι και το σανό είναι τζάμπα, αλλά η υπερκατανάλωση βλάπτει.
Σόιμπλε που σας χρειάζεται...!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail