Η Ρωσία προετοιμάζει πάνω από 10.500 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας για τους κατοίκους της Ουκρανίας

SamuelFrancisJohnson / pixabay
Freepen.gr - Η Ρωσία έχει προετοιμάσει περισσότερους από 10.500 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας για τους κατοίκους της Ουκρανίας και η πρώτη τέτοια αυτοκινητοπομπή ανθρωπιστικής βοήθειας έχει ήδη φτάσει στη νότια Ουκρανία από την Κριμαία, δήλωσε ο επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Άμυνας της Ρωσίας Μιχαήλ Μιζίντσεφ.

«Οι ομοσπονδιακές αρχές μαζί με τις ρωσικές περιφέρειες έχουν ήδη προετοιμάσει περισσότερους από 10.500 τόνους ανθρωπιστικών προμηθειών», είπε ο Μιζίντσεφ σε συνέντευξη Τύπου στο αρχηγείο συντονισμού μεταξύ των υπηρεσιών για την ανθρωπιστική απάντηση.

«Μια αυτοκινητοπομπή ανθρωπιστικής βοήθειας από τη Δημοκρατία της Κριμαίας έφτασε σε κατοικημένες τοποθεσίες στη νότια Ουκρανία» την Τετάρτη, δήλωσε ο Μιζίντσεφ.

«Ο σχηματισμός ανθρωπιστικών κομβόι στις περιοχές Μπέλγκοροντ, Μπριάνσκ, Βορόνεζ, Κουρσκ και Ροστόφ ολοκληρώνεται τώρα», είπε.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail