Τουρκία: Στην Ουκρανία χρησιμοποιούνται τα τουρκικά επιθετικά UAV κατά των Ρώσων...

Μετά τη δήλωση του Ουκρανού πρέσβη στο Τόκιο Σεργκίι Κορσούνσκι, «Έχουμε καλό εξοπλισμό που πήραμε από την Τουρκία,  τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα. Είναι πολύ αποτελεσματικά, τα χρησιμοποιούμε ήδη», σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα.

Από: echedoros-a.gr

Ενώ η Ουκρανία και η Ρωσία μπήκαν στην 3η ημέρα πολέμου μεταξύ τους και καθώς οι εξελίξεις στην περιοχή παρακολουθούνται με ενδιαφέρον, ανακύπτει το ερώτημα εάν η Ουκρανία χρησιμοποίησε τα επιθετικά UAV που προμηθεύτηκε από την Τουρκία και αυτό είναι ένα πολυζητημένο ζήτημα, όπως γράφει η τουρκική Son Dakika.com.

Την απάντηση σε αυτό, τονίζει το δημοσίευμα, έδωσε ο πρέσβης της Ουκρανίας στο Τόκιο,  ο οποίος επεσήμανε ότι η Ουκρανία χρειάζεται αμυντική υποστήριξη κατά των πυραύλων κρουζ. Αναφερόμενος στον στρατιωτικό εξοπλισμό που προμηθεύτηκε η χώρα του από την Τουρκία, δήλωσε:

«Έχουμε καλό εξοπλισμό που πήραμε από την Τουρκία, τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, τα οποία είναι αποτελεσματικά και τα χρησιμοποιούμε ήδη. Είδα φωτογραφίες για το πως χρησιμοποιούνται. Είναι υπέροχα», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά τις δηλώσεις των ουκρανικών αρχών για επιθετικά UAV της Τουρκίας άρχισαν να μεταφέρονται στα κοινωνικά δίκτυα βίντεο που δείχνουν πως εξουδετερώθηκε πλήρως μια ρωσική στρατιωτική αυτοκινητοπομπή από ένα τουρκικό Bayraktar TB2.

Μάλιστα και η ουκρανική πρεσβεία ανέβασε βίντεο που έδειχνε πως η Ουκρανική Πολεμική Αεροπορία χρησιμοποιώντας το ένοπλο Bayraktar TB2 στην περιοχή του Χέρσον όπου εξουδετέρωσε τη ρωσική συνοδεία που έμπαινε στην πόλη.
 
 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail