Χτυπούν οι σειρήνες στο Κίεβο - Η πόλη περικυκλώθηκε από τους Ρώσους είπε ο Δήμαρχος και το διέψευσε

Όλες οι δρόμοι από και προς το Κίεβο είναι πλέον αποκλεισμένοι από τα ρωσικά στρατεύματα, είπε ο δήμαρχος της πόλης, Vitali Klitschko στο AP, ενώ τόνισε ότι οι Ουκρανοί θα συνεχίσουν να μάχονται για τη χώρα τους και την ανεξαρτησία τους.

Ο Klitschko λέει ότι είναι πλέον αδύνατο να εκκενωθούν οι άμαχοι.

Οι κάτοικοι του Κιέβου εξακολουθούν να έχουν νερό και ηλεκτρισμό, είπε, «αλλά η υποδομή έχει καταστραφεί για την παράδοση των τροφίμων και των φαρμάκων», κάτι που, όπως είπε, θα μπορούσε να προκαλέσει «ανθρωπιστική καταστροφή».

Ωστόσο λίγο αργότερα το διέψευσε:

«Το βράδυ, ρωσικά διαδικτυακά μέσα διέδωσαν πληροφορίες αναφέροντας εμένα ότι είπα πως το Κίεβο φέρεται να έχει περικυκλωθεί και η εκκένωση ανθρώπων ήταν αδύνατη», έγραψε. «Μην πιστεύετε τα ψέματα! Εμπιστευτείτε πληροφορίες μόνο από επίσημες πηγές», πρόσθεσε ο άνθρωπος που έκανε ο ίδιος τις δηλώσεις στο ΑΡ.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail