Τα θηριώδη στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 έστειλε η Ρωσία πάνω από τη Λευκορωσία

φωτο αρχείου - ρωσικό υπουργείο Αμυνας
Freepen.gr - Δύο ρωσικά βομβαρδιστικά μεγάλου βεληνεκούς Tu-22M3 ολοκλήρωσαν μια αποστολή περιπολίας στον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας, η οποία διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες, δήλωσε στους δημοσιογράφους το ρωσικό υπουργείο Άμυνας το Σάββατο.

«Δύο βομβαρδιστικά μεγάλου βεληνεκούς Tu-22M3 των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων ολοκλήρωσαν μια αποστολή περιπολίας στον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας», ανέφερε το υπουργείο ενώ διευκρίνισε ότι τα καθήκοντα που είχαν ανατεθεί έχουν ολοκληρωθεί.

«Κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, τα αεροσκάφη μεγάλης εμβέλειας εξασκήθηκαν σε κοινά καθήκοντα με την αεροπορία και την αεράμυνα των ενόπλων δυνάμεων της Λευκορωσίας», πρόσθεσε το υπουργείο.

Έχοντας ολοκληρώσει την αποστολή τους, τα ρωσικά βομβαρδιστικά μεγάλης εμβέλειας επέστρεψαν στη βάση τους στη Ρωσία.

Στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, το υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας δήλωσε ότι το 2022 η Λευκορωσία και η Ρωσία θα συνεχίσουν να εκτελούν κοινές αποστολές πολεμικής συναγερμού αεροπορικής άμυνας και αεροπορικές περιπολίες στα σύνορα της Ενωσης Κρατών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail