THE GHOST OF KYIV - Ο θρύλος που συναρπάζει τους Ουκρανούς την ώρα του πολέμου

Freepen.gr - THE GHOST OF KYIV, δηλαδή το Φάντασμα του Κιέβου είναι ο νέος ήρωας των Ουκρανών που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Το Φάντασμα σύμφωνα με όσα διαδίδονται μετρά έξι καταρρίψεις ρωσικών αεροσκαφών:

2 × Su -35 2 ×Su - 25 1 ×Su -27 1 ×MiG-29

Ωστόσο πολύ από τους χρήστες του διαδικτύου που αναπαράγουν σχετικές αναρτήσεις, εκτιμούν ότι είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για μύθο.

Η πραγματικότητα είναι πως ένα MiG-29 είναι ένα καλό αεροσκάφος, αλλά μάλλον είναι σχεδόν ακατόρθωτο να καταρρίψει δύο Su -35, χώρια το γεγονός πως το οπλοστάσιο της Ουκρανίας δεν ήταν εκείνο με τη μεγαλύτερη ετοιμότητα και καλύτερη συντήρηση.

Επίσης διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάζονται ως ο πιλότος Φάντασμα. 

Είτε πραγματικότητα είτε μύθος για να πιστέψουν σε κάτι θετικό οι Ουκρανοί σας παρουσιάζουμε μερικά χαρακτηριστικά tweets, βέβαια τα αεροπλάνα που φαίνονται στα βίντεο το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για ρώσικα:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail