Ουκρανικός S-300 ο πύραυλος που χτύπησε το κτίριο στο Κίεβο; Τι αναφέρει ξένη ιστοσελίδα

Η γνωστή αμυντική ιστοσελίδα southfront.org αναφέρει σε δημοσίευμά της με  τίτλο "Ukrainian S-300 Missile Destroyed Building In Kiev As Zelensky Office Dreams To Dictate Terms In Talks With Moscow" αναφέρει πως «λαμβάνοντας υπόψη τη γωνία της πυραυλικής επίθεσης, ήταν μια άλλη "επιτυχία" των ουκρανικών συστημάτων αεράμυνας (νωρίτερα κατέρριψαν ήδη δικό τους πολεμικό αεροπλάνο πάνω από το Κίεβο)».

Στη συνέχεια παρατίθεται το βίντεο από την στιγμή της πρόσκρουσης του πυραύλου και φωτογραφία από την εκτόξευση βλήματος S-300 λίγα λεπτά πριν το συμβάν.

Η Ουκρανική τηλεόραση επιβεβαιώνει την ανάπτυξη ή τα συστήματα αεράμυνας εντός της πόλης του Κιέβου και δείχνει τον χάρτη των τοποθεσιών τους:

Σε κάθε περίπτωση τα πάντα μεταφέρονται με πάσα δυνατή επιφύλαξη. Μπορεί οι Ουκρανοί να αστόχησαν, μπορεί να το έκαναν επίτηδες για να κατηγορηθεί η Μόσχα, μπορεί η Ρωσία να αλλάζει τακτική βλέποντας ότι η καθυστέρηση της επίτευξης του στόχου της επιχείρησής της δεν την ευνοεί.
 
Το πλέον ανησυχητικό στο δημοσίευμα του southfront εφόσον ευσταθεί καθώς συνοδεύεται από αντίστοιχο βίντεο είναι το εξής:
 
Συμμορίες που δημιουργήθηκαν στο Κίεβο δίνοντας αυτόματα τυφέκια στις λεγόμενες «μονάδες εδαφικής άμυνας» (δηλαδή σε όποιον θέλει να αποκτήσει όπλο) έχουν ήδη μετατρέψει την πρωτεύουσα σε πεδίο μάχης παρά το γεγονός ότι οι ρωσικές δυνάμεις δεν εισέρχονται στην ίδια την πόλη. Οι «Ουκρανοί πατριώτες» πυροβολούν ο ένας τον άλλον, εξαλείφουν «ομάδες Ρώσων σαμποτέρ» (δηλαδή απλούς πολίτες, άλλες μονάδες «εδαφικής άμυνας» ακόμη και στρατεύματα υπέρ του Κιέβου) και λεηλατούν περιουσίες.  
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail