Ουκρανή αντιπρόεδρος προς Λευκορώσους: Μάλλον δεν είμαστε πια αδέλφια, αλλά δεν είμαστε ακόμα εχθροί

Freepen.gr - Έκκληση προς το λαό της Λευκορωσίας απηύθυνε μέσα από ανάρτησή της στο facebook, η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ουκρανίας και υπουργός για την επανένταξη εδαφών που δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Κιέβου, Irina Vereschuk.

Συγκεκριμένα γράφει:

Εκκληση προς το λαό της Λευκορωσίας
 
Μάλλον δεν είμαστε πια αδέλφια, αλλά δεν είμαστε ακόμα εχθροί. Μπορούμε όμως να γίνουμε πολύ σύντομα και πολύ γρήγορα. Και θα είναι για πολύ καιρό. Δυστυχώς έτσι γεννιούνται οι αιώνες συγκρούσεις μεταξύ αδελφικών εθνών.
 
Όλα ξεκάθαρα με Ρωσία και Πούτιν. Ο Λουκασένκο δεν έχει τίποτα να χάσει και πουθενά να πάει. Και ποιοι είναι οι ισχυρισμοί του λαού της Λευκορωσίας εναντίον των Ουκρανών; Τι λόγο σας δώσαμε για να πετάτε ρουκέτες από τη γη σας στις ειρηνικές πόλεις μας; Για ποιο λόγο ή για ποιον θα μας πολεμήσετε;
 
Είστε έτοιμοι για 1000 νεκρούς σε μια μέρα;
 
Ο πόλεμος θα τελειώσει, και η εχθρότητα μπορεί να διαρκέσει για πολύ καιρό. Δεν μπορείτε να πάτε σε πόλεμο μαζί μας μόνο και μόνο εξαιτίας του Λουκασένκο. Κάντε κάτι γι' αυτό. Τώρα αμέσως. Τότε θα είναι πολύ αργά.
 
Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).
 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail