Θάνατος επιβάτιδος ενώ ερχόταν με το πλοίο της γραμμής στον Πειραιά

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Τζελέπη από ιδιώτη ότι, ενώ βρισκόταν στο Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ'' Ν.Π. 12082 εν πλω από το λιμένα ν. Ίου προς το λιμένα Πειραιά, για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου του, 90χρονη επιβάτιδα έχασε τις αισθήσεις της εντός της καμπίνας της.

Η ανωτέρω επιβιβάστηκε στο εν λόγω πλοίο, χθες, με συνοδεία ιατρού προκειμένου να μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο Αθηνών και κατά τη διάρκεια του πλου, έχασε τις αισθήσεις της. 

Αρχικά ο συνοδός ιατρός της παρείχε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια με τον κατάπλου του ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ'', πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας ''ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail