Μόλις ξύπνησε ο Ζελένσκι και κατάλαβε πως η Ουκρανία έμεινε μόνη της

Ukrainian Presidential Press Office

Freepen.gr - Ο Ουκρανός πρόεδρος Βλαντιμίρ Ζελένσκι είπε ότι η χώρα του κατέληξε να αμύνεται μόνη της.

"Καταλήξαμε να υπερασπιστούμε τη χώρα μας μόνοι μας. Ποιος είναι έτοιμος να πολεμήσει μαζί μας; Δεν βλέπω κανέναν", είπε σε ένα βιντεομήνυμα προς το έθνος, που αναρτήθηκε στο κανάλι του στο Telegram το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα λόγια του, κανείς δεν ήταν έτοιμος να εγγυηθεί ότι η Ουκρανία θα γινόταν τελικά μέλος του ΝΑΤΟ.

«Όλοι φοβούνται, όλοι σιωπούν», είπε. «Απάντησαν ότι <…> είναι μαζί μας, αλλά δεν είναι έτοιμοι να μας κάνουν μέλη της συμμαχίας».

Παράλληλα, ο Ουκρανός ηγέτης ευχαρίστησε τους εταίρους για την υποστήριξη.

«Είμαι ευγνώμων σε κάθε χώρα, που βοηθά την Ουκρανία με πράξεις, όχι μόνο με λόγια», είπε.

Ο κ. Ζελένσκι πολύ αργά κατάλαβε αυτό που έβλεπαν όλοι οι λογικοί παρατηρητές, πως η Ουκρανία ήταν μόνη της εξαρχής. Ο πρόεδρος που εξελέγη επαγγελλόμενος την ειρήνη εξαπατώντας το λαό που τον εμπιστεύτηκε, πιθανότατα θεώρησε ότι ως ηθοποιός που είναι, θα πρωταγωνιστούσε ως κεντρικό πρόσωπο μιας εποποιΐας. Τελικά κατέληξε μια γραφική φιγούρα που ακόμη και τώρα κρύβεται.

 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail