Γιατί σε έμαθαν να κλαις για όλους τους άλλους εκτός από τον Ελληνισμό

GregMontani / pixabay
Παρατηρώ ότι από τότε που ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε την αποστολή στρατιωτικής βοήθειας στο φαεινό πεντάλεπτο που είχε για μία ακόμη φορά, ο κόσμος στην Ελλάδα έχει φοβηθεί και αναρωτιέται τι άλλο θα του ξημερώσει με τον τύπο που ό,τι απόφαση πήρε από την ώρα που κυβέρνησε ήταν καταστροφική για τη χώρα. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Αυτή η σύρραξη στην άκρη της Ευρώπης μάς έχει κάνει μαλλιά κουβάρια, διότι έτσι θέλησαν τα αφεντικά. Θα μου πεις "είσαι ανάλγητη, ο Ουκρανικός λαός κτλ κτλ". Ναι φίλε μου. Και οι Αρμένιοι και οι Σέρβοι και οι Κύπριοι και στα Βαρώσια έκανε ο άλλος το κομμάτι του πάνω στις ελληνικές περιουσίες και τα νησιά μας γλυκοκοιτά, αλλά τόση έγνοια δεν την είχες. Γιατί σε έμαθαν να κλαις για όλους τους άλλους λαούς εκτός από τον Ελληνισμό.

Ούτε είδα καμία τρομερή συγκίνηση που ο Ελληνισμός της Ουκρανίας ξεριζώνεται ως φαίνεται, γιατί στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται. 

Pardon κιόλας για την αναλγησία, αλλά αυτήν την στιγμή το μόνο που με απασχολεί είναι το εφέ όλης αυτής της ιστορίας στην Ελλάδα. Το μόνο που με απασχολεί είναι να μην μπει η Ελλάδα σε περιπέτειες, κάτι που με αυτόν στην κεφαλή το βλέπω δύσκολο να μη συμβεί. Το μόνο που με απασχολεί είναι η τύχη του Ελληνισμού στην άκρη της ηπείρου.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

Αυτά τα τσιτάτα ότι δέχεται επίθεση η δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα και κάτι τέτοια θα τα συμμεριζόμουν, εάν τα έλεγαν και όταν ουκρανικές ναζιστικές ομάδες έκαναν τις βρωμοδουλίτσες τους στην Ουκρανία και όταν η διαφθορά στην χώρα είχε χτυπήσει κόκκινο. 

Αφού σιώπησαν τότε, συγγνώμη αλλά κι εμένα τώρα το μόνο που με νοιάζει είναι η χώρα μου. Και δε βλέπω κανένα λόγο να μπλέκεται σε αυτό το χάος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail