Σαρτανά: Ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ έκανε γαργάρα ερώτηση για δημοσιοποίηση των αποδείξεων της ρωσικής ενοχής

Freepen.gr - Το υπουργείο Εξωτερικών φαίνεται πως αποφεύγει να δημοσιοποιήσει τις αποδείξεις που ισχυρίζεται ότι κατέχει, περί ρωσικής ενοχής πίσω από το θάνατο των 10 Ελλήνων ομογενών, κάτι που αρνείται η Μόσχα κάνοντας λόγο για ενοχή της νεοναζιστικής οργάνωσης Τάγμα του Αζόφ, που έχει έντονη παρουσία στην περιοχή της Μαριούπολης.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση του ανταποκριτή από το Ροστόφ, Θανάση Αυγερινού για το ΟΡΕΝ, στον εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρο Παπαδόπουλο αν το υπουργείο Εξωτερικών σκοπεύει να δώσει στη δημοσιότητα, ο δεύτερος απέφυγε να απαντήσει επαναλαμβάνοντας πως το υπουργείο διαθέτει αποδείξεις και ότι η μόνη χώρα που επιχειρεί αεροπορικά στην περιοχή είναι η Ρωσία.

Δείτε μετά το 5ο λεπτό και προσέξτε τη συμπεριφορά του κρατικού αξιωματούχου:


 Το ζήτημα είναι πάρα πολύ σοβαρό ακριβώς γιατί αφορά το θάνατο δέκα συμπατριωτών μας και δεν υπάρχει λογική εξήγηση στην αποφυγή της παρουσίασης των αδιάσειστων στοιχείων που ισχυρίζεται ότι υπάρχουν ο εκπρόσωπος.

Ωστόσο αυτό που είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου και δεν ισχύει είναι ότι αεροπορικά δραστηριοποιείται στην Ουκρανία μόνο η Ρωσική Αεροπορία. Πετούν και τουρκικής κατασκευής μη επανδρωμένα οπλισμένα ΤΒ2 τα οποία όπως είπε ο Ουκρανός πρέσβης στην Τουρκία έχουν αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail