Μόσχα: Θα ήταν «χρυσό όνειρο» των ΗΠΑ να έχουν πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία

Freepen.gr - Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι η εμφάνιση πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία θα ήταν ένα «χρυσό όνειρο» για την Ουάσιγκτον.

"Οι ΗΠΑ ανέπτυξαν τα πυρηνικά τους όπλα στο έδαφος ευρωπαϊκών χωρών. Δεν είναι η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο που έχουν τα δικά τους πυρηνικά όπλα. Αυτή είναι η Ιταλία και πολλές άλλες χώρες που διαθέτουν τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ, αλλά δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά. Οι ΗΠΑ τους ελέγχουν εκεί. Ήταν χρυσό όνειρο να εμφανιστεί στην Ουκρανία», είπε σε συνέντευξή της στον Vladimir Solovyov στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1.

Σύμφωνα με τη Ζαχάροβα, αυτή η «αχαλίνωτη και απολύτως ανεξέλεγκτη συμπεριφορά των αγγλοσάξωνων ψευδογκουρού» θα καλύψει όχι μόνο τη Ρωσία, αλλά και όλους όσοι με κάποιο τρόπο θα «μπουν στο δρόμο τους». "Δεν μας πίστευαν τότε. Αυτό έγινε πριν από δέκα χρόνια. Η Κίνα αντιμετωπίζει τώρα αυτό σε όλα τα μέτωπα», κατέληξε η Ζαχάροβα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail