Λαβρόφ: Οι δυτικοί έκαναν τα στραβά μάτια στα εγκλήματα πολέμου κατά του άμαχου πληθυσμού

Freepen.gr - Σε νεώτερη δήλωσή του ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, ανέφερε πως η Δύση τάχθηκε πλήρως στο πλευρό του καθεστώτος του Κιέβου στις προσπάθειές του να σαμποτάρει και να καταστρέψει τις συμφωνίες του Μινσκ. 

«Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ συγκάλυπταν το Κίεβο τις τελευταίες εβδομάδες, όταν αποφάσισε να καταλάβει με χρήση βίας τη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ και τη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ, ανακοίνωσε ότι δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική από την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και άρχισε να απειλεί με απόκτηση πυρηνικών όπλων» σχολίασε ο Λαβρόφ και συνέχισε:

> Σε αυτή την κατάσταση, η Ρωσική Ομοσπονδία δεν μπορούσε να μείνει αδιάφορη στις άμεσες εκκλήσεις των αρχηγών των κρατών σας (Λαϊκών Δημοκρατιών) για στρατιωτική βοήθεια απέναντι σε έναν επιτιθέμενο.

> Όλα αυτά τα χρόνια, οι δυτικοί συνάδελφοί μας δικαιολογούσαν με συνέπεια το ουκρανικό καθεστώς, εκαναν τα στραβά μάτια στα εγκλήματα πολέμου κατά του άμαχου πληθυσμού, στις δολοφονίες γυναικών, παιδιών, ηλικιωμένων, στην καταστροφή πολιτικών υποδομών. Ενθάρρυναν σιωπηρά την ταχεία ανάπτυξη του νεοναζισμού και της ρωσοφοβίας, που τελικά βύθισε τη χώρα σε τραγωδία.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail