Ντόπιοι απήχθησαν και δέντρα κόπηκαν στο τουρκοκρατούμενο Αφρίν

Freepen.gr - Ο τουρκικός στρατός κατοχής και οι συμμορίες του συνεχίζουν να διαπράττουν εγκλήματα κατά των αυτόχθονων πληθυσμών στο κατεχόμενο καντόνι του Αφρίν, απαγάγοντας, βασανίζοντάς τους και ζητώντας λύτρα για να απελευθερώσουν τους ομήρους. Αλλά ούτε κι η φύση γλιτώνει από τη θηριωδία των εισβολέων που κόβουν δέντρα και τα πουλούν στις αγορές.

Τις τελευταίες δύο ημέρες, η τουρκική κατοχή και οι μισθοφόροι της διέπραξαν μια σειρά από εγκλήματα κατά των ντόπιων και της φύσης στο κατεχόμενο καντόνι του Αφρίν.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι μισθοφόροι του «Σουλτάνου Μουράντ» απήγαγαν δύο πολίτες από το χωριό Κουτά, στην περιοχή Μπιλμπίλε στις 10 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για τον Καμάλ Ρασίντ Τζααφάρ (47 ετών) και τον Αχμέντ Μουσταφά Τζααφάρ (48 ετών), από μια οικογένεια», σύμφωνα με πηγή.

Από την άλλη, μισθοφόροι της Al-Sharqiya έκοψαν 20 ελαιόδεντρα στο χωριό Qila, στην περιοχή Jindires. Τα δέντρα ανήκαν στον δικηγόρο Faeq Sido, κάτοικο του χωριού Ishka al-Sharqiya.

Η υποστηριζόμενη από την Τουρκία Μεραρχία Χαμζάτ έκοψε 6 ελαιόδεντρα μεταξύ των χωριών Qirba και Qajoman στην περιοχή Jindires, τα οποία ανήκαν σε έναν πολίτη από το κατεχόμενο καντόνι Αφρίν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας μισθοφόρος της Μεραρχίας Al-Hamzat πούλησε το διαμέρισμα του εκτοπισμένου πολίτη Walid Nabo από το χωριό Kafr Zeit στη γειτονιά Ashrafiyah, για 1.500 δολάρια σε έναν άλλο μισθοφόρο από την πόλη Tell Daman στη νότια ύπαιθρο του Χαλεπίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι περιπτώσεις πώλησης γεωργικής γης έχουν αυξηθεί πρόσφατα στα χωριά Tal Tawil και Gomka στο κέντρο του καντονιού Αφρίν και στο χωριό Kemar.

* πληροφορίες Firat

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail