Περιπέτεια για το ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ στο Ηράκλειο - Προσέκρουσε στον προβλήτα του λιμανιού

attica-group.com
Πρόσκρουση του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου “ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ” Ν.Π. 11520 σημειώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, κατά τη διαδικασία χειρισμών πρόσδεσης του στον λιμένα Ηρακλείου, με 88 επιβάτες, 62 Ι.Χ. και 122 Φ/Γ.

Το πλοίο, προσέκρουσε με την πλώρη του στον προβλήτα ένα (01), με αποτέλεσμα την πρόκληση στρέβλωσης και εκδορών του εξωτερικού περιβλήματος της δεξιάς μάσκας, μήκους τριών (03) μέτρων περίπου και σε ύψος 1,70 μέτρων από την ίσαλο γραμμή. Επιπροσθέτως, στο ίδιο ύψος, προκλήθηκε ρήγμα, μήκους τριάντα (30) εκατοστών περίπου μεταξύ των νομέων της δεξιάς δεξαμενής έρματος.

Οι επιβάτες και τα οχήματα αποβιβάστηκαν με ασφάλεια από το Ε/Γ- Ο/Γ πλοίο στον οικείο λιμένα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ”, μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail