Είναι προφανές πως πρόκειται για πιστοποιητικό υπερμετάδοσης και διακρίσεων

valerioerrani / pixabay
Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό (υπερ)μετάδοσης! 

Την ώρα που οι σκανδιναβικές χώρες θεωρούν AΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ τη χρήση του εμβολιαστικού πιστοποιητικού, την ώρα που το Ισραήλ καταργεί ως ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ το μέτρο, ανακοινώνεται στην Ελλάδα πως οι ξένοι θα μπορούν να εισέρχονται ΧΩΡΙΣ να κάνουν διαγνωστικό τεστ ώστε να εντοπίζεται αν έχουν μολυνθεί ή νοσούν. Θα αρκεί να έχουν ενεργό το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού!

Μαρία Δεναξά fb

Πλέον είναι προφανές πως στόχος δεν είναι ο περιορισμός της μετάδοσης του κορωνοϊού. Είναι προφανές πως πρόκειται για πιστοποιητικό άλλου τύπου. 

Ένα πιστοποιητικού ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ όπου οι ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ο ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ και η ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ θα είναι ο κανόνας στο δρόμο για το μετανθρωπισμό, που σε τίποτα δεν έχει να κανει με την προστασία της υγείας ή της ευημερίας των πολιτών! 

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ΥΓΕΙΑ και το ΑΝ και ΠΩΣ ενδιαφέρονται για την υγεία των πολιτών, πηγαίνετε να ακούσετε την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ γιατρών, νοσηλευτών και ασθενών που ΔΕΝ έχουν την οικονομική επιφάνεια, που είτε εργάζονται είτε νοσηλεύονται σε δημόσια νοσοκομεία, όπως είναι ο Ευαγγελισμός!

Όσο για τη "Δημοκρατία τους" και τον "ανθρωπισμό τους", νομίζω πως δεν χρειάζεται σχολιασμός!

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail