Η Ουκρανία με τα Bayraktar χτυπά τη Ρωσία στο πεδίο και την Τουρκία στη διπλωματία!

Freepen.gr - Ο λογαριασμός στο Twitter που διαχειρίζεται η ουκρανική πρεσβεία στην Αγκυρα, δημοσίευσε βίντεο με χτύπημα κατά ρωσικού στόχου αποθεώνοντας τα τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2.

Αυτό βέβαια έχει μια άλλη οπτική. Η Ουκρανία με τα ΤΒ2 χτυπά τη Ρωσία στο πεδίο και την Τουρκία στην εικόνα. Το πρωί ήταν οι δηλώσεις του Ουκρανού πρέσβη (δείτε εδώ > Ο Ουκρανός πρέσβης δόξασε τα τουρκικά Bayraktar στη χρήση κατά των Ρώσων - Σε άβολη θέση η Αγκυρα) για την αποτελεσματικότητα των ΤΒ2, τώρα είναι το βίντεο.

Η Ουκρανία δια των επαίνων πλήττει πρακτικά την Τουρκία αφού την εμφανίζει ως επιτιθέμενη απέναντι στους Ρώσους ώστε να της δημιουργήσει ένα ρήγμα απέναντι στη Μόσχα, όχι ενδεχομένως συντριπτικό αλλά τόσο όσο χρειάζεται.

Φυσικά οι κινήσεις αυτές δε γίνονται εν αγνοία των ΗΠΑ, αλλά μάλλον καθ 'υπόδειξή τους!



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail