Η Τουρκία θα ανοίξει εγκαταστάσεις μηχανικής για την ανάπτυξη των μαχητικών αεροσκαφών TF-X

Freepen.gr - Η Τουρκία θα ανοίξει το Κέντρο Μηχανικής και το Κτίριο Σύνθετης Παραγωγής του Εθνικού της Αεροσκάφους (MMU) αφιερωμένο στην ανάπτυξη του μαχητικού TF-X σε μια τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιανουαρίου.

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναμένεται επίσης να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας (TAI) - το ίδρυμα που θα διευθύνει τα νέα κέντρα, μετέδωσε την Τετάρτη το κυβερνητικό πρακτορείο Anadolu.

Το MMU Engineering Center ιδρύθηκε με επένδυση περίπου 16,3 εκατομμυρίων δολαρίων. Θα απασχολεί πάνω από 2.000 άτομα. Εξοπλισμένοι με τις τελευταίες τεχνολογίες, οι μηχανικοί θα μπορούν να εκτελούν όλες τις δραστηριότητές τους στο κέντρο χωρίς εξωτερική εξάρτηση.

Το Composite Production Building, εν τω μεταξύ, ιδρύθηκε με επένδυση αξίας περίπου 3,05 εκατομμυρίων δολαρίων. Αποτελείται από 19 τετράγωνα, μεταξύ των οποίων το κύριο κέντρο παραγωγής, το βαφείο και τα βοηθητικά κτίρια. Το εργοστάσιο θα είναι το μεγαλύτερο στην Τουρκία και η 4η μεγαλύτερη σύνθετη εγκατάσταση στον κόσμο κάτω από μια ενιαία στέγη. Περίπου 150 μηχανικοί και 850 τεχνικοί θα απασχοληθούν στην εγκατάσταση, η οποία έχει την ικανότητα να καλύψει το 2% της παγκόσμιας αγοράς δομικών σύνθετων υλικών αέρα.

Ένα άλλο κέντρο που θα ανοίξει κατά τη διάρκεια της τελετής είναι το Space Systems Engineering Center που ολοκληρώθηκε με επένδυση 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων. Ιδρύθηκε για σχεδιαστικές δραστηριότητες και παραγωγή υλικού στον τομέα του διαστήματος.

Το Factory Level Component Maintenance Repair Control Center, το οποίο κατασκευάστηκε με επένδυση 4 εκατομμυρίων δολαρίων, είναι επίσης μεταξύ των εγκαταστάσεων TAI που θα τεθούν σε λειτουργία στην αυριανή επίσημη τελετή. Στο συγκεκριμένο κέντρο θα πραγματοποιηθούν οι διαδικασίες σχεδιασμού και παραγωγής που θα εξασφαλίσουν 100% τοπική παραγωγή κάθε είδους οχημάτων και εξοπλισμού που θα χρησιμοποιηθούν στη λειτουργία των αεροσκαφών.

* πληροφορίες defenseworld.net

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail