Krasukha και Pantsir-S μπορούν να γίνουν η άμυνα του Donbass

Freepen.gr - Στο πλαίσιο των δηλώσεων του αρχηγού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Ντένις Πουσίλιν, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ετοιμάζονται να επιτεθούν στο Donbass στο εγγύς μέλλον και ότι τα επιθετικά drones Bayraktar TB2 αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, η ρωσική πλευρά υποστήριξε τη μεταφορά αμυντικών όπλων ισοδύναμων με όπλα στις αυτοαποκαλούμενες Λαϊκές Δημοκρατίες, που μεταφέρθηκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας από την αμερικανική και τη βρετανική πλευρά, σημειώνει η Avia.

Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση στην περιοχή, η εμφάνιση στο Donbass των ρωσικών συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου της οικογένειας Krasukha και του συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας Pantsir-S θα παρέχει μέγιστη προστασία από επιθέσεις πυραύλων στα εδάφη της DPR και της LPR, επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, αναγνωριστικές πτήσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και διακοπή του συντονισμού των ενεργειών μεταξύ μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Αυτή τη στιγμή, είναι γνωστό ότι το κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας έχει εκδώσει έκκληση για προμήθεια ρωσικών όπλων στο Ντονμπάς. Αυτό θα πρέπει να είναι μια απάντηση στις ενέργειες των δυτικών χωρών και των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Ωστόσο, μια τέτοια απόφαση θα πρέπει να ληφθεί από τον Ρώσο ηγέτη. Αν και το Κρεμλίνο δεν έχει ακόμη απαντήσει σε μια τέτοια πρόταση, οι ειδικοί πιστεύουν ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί κάλλιστα να απαντήσει θετικά σε αυτό, καθώς αυτή τη στιγμή σχεδόν ένα εκατομμύριο Ρώσοι πολίτες στο Ντονμπάς κινδυνεύουν από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Μεταξύ άλλων, λίγο νωρίτερα εμφανίστηκαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ενδέχεται να εμφανιστεί στο άμεσο μέλλον ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από το Ντονμπάς, η οποία θα οργανωθεί από ρωσικά συστήματα αεράμυνας από ρωσικό έδαφος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail